תל אביב, ישראל

תיאור


  • ניהול צוות של כ-12 עובדים.
  • ניהול מלא של החנות: תפעול, מכירות, הבטחת איכות, בטיחות, כוחות אדם, מלאי, ניהול יחידת רווח והפסד.
  • הכשרה מקיפה בת חודשיים עד חצי שנה הכוללת ליווי על ידי מנהל סניף קיים, וכן השתתפות בקורס עיוני שייפתח בדצמבר.
תקופת ההכשרה תכלול:
  • לימוד הזמנות מספקים (מעל 200 ספקים ו-2000 מק"טים).
  • ניהול מלאי, קופה, מעדנייה וקצביה.
  • גיוס והכשרת כוח אדם.
  • הדרכת עובדים.
  • תכנון וקידום מכירות.
שעות עבודה:
  • משרה מלאה, 9 שעות ביום כולל ימי שישי.
  • עבודה בשבת אחת לחודש (חובה).

דרישות

  • ניסיון בתפקידי ניהול (מנהל/סגן/אחמ"ש) בתחום קמעונאות מזון – יתרון משמעותי.
  • ניסיון בניהול מרלו"ג גדול או ניהול תחנת דלק – יתרון

בונוסים

הטבות

אחריות